Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: CSM București, eșec surprinzător la BuzăuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Mai 2019

LNHF: CSM București, eșec surprinzător la Buzău

Handbalistele de la CSM București au prins o zi slabă contra celor de la SCM Gloria Buzău. Practic, partida disputată în sâmbătă după-amiază a fost echlibrată doar în primele cinci minute, atunci când fetele pregătite de Dragan Djukic au condus ostilitățile și au avut avantaj de un gol pe tabelă.

De la 3-3 însă, handbalistele de la Gloria nu au mai cedat inițiativa și doar s-au distanțat cu fiecare minut ce a trecut, astfel că la pauză au intrat cu un avans incredibil de nouă goluri (18-9). Partea a doua a fost la fel de nefastă pentru ”tigroaice”. Au încercat să se apropie de gazde și să reducă din diferență, dar totul a fost în zadar, iar la finalul jocului a consemnat un rezultat surprinzător pentru toată lumea, 29-21.

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Majda Mehmedovic, cu 8 reușite. Au mai înscris: Radicevic, 5 goluri, Constantinescu și Lazovic, câte 3, și Omoregie, 2.

În urma acestui insucces, CSM București este pe locul doi în clasamentul Ligii Florilor, cu 60 de puncte, trei mai puține decât liderul SCM Râmnicu Vâlcea, care tot sâmbătă a trecut fără emoții în deplasare la ”U” Cluj, 27-17.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal