Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: CSM București devine favorită la titluDan Potor / SportPictures.eu
11 Mar 2020

LNHF: CSM București devine favorită la titlu

Astăzi s-au disputat două partide restante din Liga Florilor MOL, ultima a etapei a 15-a dintre AHCM Slobozia și Măgura Cisnădie și derby-ul campionatului, jocul din Capitală dintre CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea.

Așteptat și creditat ca adevărata finală a campionatului, meciul restanță din etapa a 18-a dintre primele două clasate s-a ridicat la nivelul de dramatism așteptat, ”tigroaicele” izbutind să câștige cu emoții cu 23:22 (15:12) și au egalat la puncte campioana, având golaveraj inferior, dar și un meci mai puțin disputat. Vâlcencele au avut atacul în ultimele 15 secunde în superioritate numerică, dar arbitrii au dat pași la Liscevic și le-au dat mingea gazdelor, care recuperează acum un handicap ce părea decisiv în urmă cu câteva etape.

Elevele lui Adrian Vasile sunt obligate acum să nu facă vreun pas greșit în ultimele 7 meciuri pe care le mai au de disputat pentru a-și trece în cont un nou titlu de campioană.

Cvijic (6 goluri), Neagu (5) și Lekic (4) au fost cele mai bune marcatoare ale gazdelor, iar de partea cealaltă Marta Lopez și Glibko au înscris de 6 ori.

În cealaltă partidă, Măgura Cisnădie s-a impus la Slobozia cu 21:19 (8:10) și urcă pe locul 7 cu 27 de puncte, în timp ce ialomițencele rămân pe ultima poziție a ierarhiei.

Alte știri din Handbal