Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: CSM București a obținut o nouă victorieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Nov 2017

LNHF: CSM București a obținut o nouă victorie

CSM București și-a trecut în cont o nouă victorie în Liga Florilor după deplasarea din etapa a noua, 26-20 pe terenul celor de la CSM Slatina.

Cu un prim șapte din care au lipsit Neagu, Kurtovic, Hagman și Frafjord, Tigroaicele au început extrem de bine partida și conduceau cu 4-0 încă din minutul 5. Oltencele nu au predat armele și, profitând de câteva mingi bâlbâite în atacul oaspetelor, au revenit și s-au apropiat la un singur gol, 7-6, după primul sfert de oră. A fost, de altfel, singura dată când Slatina a părut periculoasă, așa că handbalistele de la CSMB au apăsat pedala de accelerație, astfel că tabela indica 8-14 la pauza meciului.

Tigroaicele nu au fost nevoite să forțeze pentru a păstra diferența de scor, iar antrenoarea Helle Thomsen a avut ocazia să ruleze întreg lotul deplasat la Slatina, cu excepția Cristinei Neagu, pentru a oferi tuturor minute în teren, dar și pentru a proteja jucătoarele. Bianca Bazaliu, în postura de oaspete în orașul natal, a evoluat aproape tot meciul atât pe faza de atac, cât și în apărare, și a fost, alături de Line Jorgensen, golghetera echipei, cu 5 reușite. Aflată la cea de-a doua partidă în Liga Florilor pentru echipa de senioare, Bianca Marin (17 ani) le-a ținut locul cu succes Iuliei Curea și, mai apoi, Bellei Gullden.

S-a încheiat 26-20 pentru CSM București, care rămâne liderul campionatului intern cu maxim de puncte în acest sezon.

CSM București pleacă vineri către Ljubljana pentru meciul din etapa a cincea a Ligii Campionilor. Partida contra celor de la RK Krimse va disputa sâmbătă, de la ora 16:00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport și Telekom Sport.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal