Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Brăilencele, inerte la ClujMircea Rosca / SportPictures.eu
09 Nov 2016

LNHF: Brăilencele, inerte la Cluj

Surpriză în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca! După patru insuccese consecutive, ”U” Alexandrion Cluj a obținut primul succes în fața echipei ce nu a cunoscut înfrângerea în cele nouă etape de campionat disputate până astăzi. HC Dunărea Brăila venea sub Feleac ca favorită, însă numai mitul invincibilității nu a fost de ajuns pentru a pleca cu cele trei puncte și după avertismentele primite la Galați, la Brașov și etapa trecută acasă cu SCM Craiova, elevele lui Costică Buceschi au căzut total în fața unei echipe renăscute sub bagheta noului responsabil tehnic, Florin Pera.

Clujencele conduceau cu un neverosimil 8:2 după 11 minute de joc, avantaj care a căpătat proporții după pauză. În minutul 39 diferența a crescut la opt goluri 18:10, iar în minutul 53 tabela indica 28:15 și revirimentul echipei care a învins deținătoarea Ligii Campionilor întârzia să apară. Și nici nu ar fi fost corect să apară, ținând cont de munca gazdelor și de modul cum au tratat jocul brăilencele: în dublă inferioritate clujencele au înscris de două ori, în timp ce echipa oaspete nu numai că nu a înscris, dar a și ratat un 7 metri prin Cristina Gheorghe. Nu a fost singura aruncare de la 7 metri ratată în meci de brăilence, pe lângă Gheorghe irosind lovituri de penalitate Krnic, în două rânduri, Zamfirescu și Obedeanu.

Chintoan a fost jucătoarea cu cele mai multe reușite pentru gazde, 8 la număr, fiind urmată de Sheiko cu 6 goluri. Victoria de astăzi le urcă pe clujence pe locul 9 cu 13 puncte, în timp ce Dunărea Brăila, cu 25 de puncte, rămâne pe primul loc al clasamentului până la meciul ”tigroaicelor” de la Bistrița, .

 

Iată rezultatele și programul complet al etapei a 10-a:

Miercuri, 9 noiembrie

”U” Alexandrion Cluj - HC Dunărea Brăila  30:18 (14:9)

Sâmbătă, 12 noiembrie

CS Măgura Cisnădie - CSU Danubius Galați

Duminică, 13 noiembrie

CSM Cetate Deva - HCM Roman

CSM Bistrița - CSM București

CSM Unirea Slobozia - CSM Ploiești

HCM Râmnicu Vâlcea - HC Zalău

Luni, 14 noiembrie

ASC Corona Brașov - SCM Craiova

Alte știri din Handbal