Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Antrenament cu publicRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Ian 2017

LNHF: Antrenament cu public

Pentru campioana României și a Europei partida disputată astăzi cu echipa clasată pe locul 3 în ierarhia Ligii Naționale de handbal feminin a fost un simplu meci de antrenament pentru întâlnirea de săptămâna viitoare cu Larvik din Liga Campionilor.

HC Zalău venea la București după o serie impresionantă de șapte meciuri consecutive în care obținuseră victoria, însă jucătoarele pregătite de Gheorghe Tadici nu au putut da o replică pe măsură lui Gullden, Brădeanu, Bazaliu, Ayglon sau Lobach, astfel încât se întorc la bază cu material de studiu.

CSM București mărește distanța în clasament la 8 puncte față de urmăritoarea sa HC Dunărea Brăila, dar elevele lui Costică Buceschi au o misiune simplă în această etapă, o deplasare pe terenul ultimei clasate CSM Unirea Slobozia, astfel că este foarte probabil ca ecartul să revină la 6 puncte la finalul partidei de joi, zi în care este programat și restul partidelor etapei.

 

Iată programul etapei a 15-a:

Sâmbătă, 21 ianuarie

CSM București - HC Zalău  30:18 (13:9)

Joi, 26 ianuarie

CSM Bistrița - SCM Craiova

CSU Danubius Galați - ASC Corona Brașov

CS Măgura Cisnădie - ”U” Alexandrion Cluj

CSM Unirea Slobozia - HC Dunărea Brăila

CSM Roman și HCM Râmnicu Vâlcea stau.

Alte știri din Handbal