Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Antrenament bun pentru campioaneRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Mar 2017

LNHF: Antrenament bun pentru campioane

Deja campioană, CSM București se concentrează pe dubla de foc cu Ferencvaros și a disputat în devans jocul din etapa a 23-a a campionatului Ligii Naționale de handbal feminin.

În Polivalenta din Capitală s-a prezentat CSM Bistrița, o echipă ce nu a dorit să facă un simplu act de prezență, ci să își măsoare forțele cu campioana națională și continentală. Acest lucru a fost evident în teren, ardelencele fiind la conducere pe tabelă până către finalul primei reprize, când elevele lui Aurelian Roșca au întors de la 12:14 la 16:15, acesta fiind și scorul pauzei. Cu mai multă concentrare pe faza ofensivă, ”tigroaicele” s-au detașat pe tabelă în partea a doua a jocului și au încheiat cu 7 goluri avans.

Lobach a înscris 7 goluri pentru CSM, urmată fiind de Martin, Bazaliu, Niombla și Torstensson cu câte 4 reușite. Restul partidelor etapei se vor disputa la sfârșitul acestei săptămâni, cu centrul de greutate la Galați unde CSU Danubius și CS Măgura Cisnădie joacă un meci decisiv pentru evitarea locului de baraj.

 

Iată rezultatele etapei a 23-a:

Miercuri, 22 martie

CSM București - CSM Bistrița  34:27 (16:15)

Sâmbătă, 1 aprilie

SCM Craiova - ASC Corona Brașov

Duminică, 2 aprilie

HC Dunărea Brăila -”U” Cluj

CSU Danubius Galați - CS Măgura Cisnădie

HC Zalău - HCM Râmnicu Vâlcea

CSM Roman și CSM Unirea Slobozia stau.

Alte știri din Handbal