Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNH: CSM București se impune la ZalăuSportPictures.eu
16 Sep 2016

LNH: CSM București se impune la Zalău

Ieri și astăzi s-au disputat două partide din Liga Națională masculină și cea feminină de handbal. Ieri a avut loc la Vaslui ultima partidă a etapei a 3-a, un meci de bună factură în care gazdele de la HC Vaslui au reușit să învingă SCM Politehnica Timișoara cu 32:29 (18:16).

Iată că elevii lui Sandu Iacob au avut puterea să treacă peste usturătoarea înfrângere la 17 goluri din etapa inaugurală și să obțină două victorii importante pentru clasament, dar și pentru moralul echipei care se confruntă cu o serie de probleme de ordin administrativ. Hrimiuc, cu 8 goluri, a fost omul meciului pentru gazde, în timp ce de la bănățeni Marjanovic a tras după el echipa cu cele 10 reușite. Mâine începe etapa a 4-a cu cap de afiș jocul de la Turda dintre Potaissa și Steaua, transmis în direct de TVR de la ora 11:00.

Într-un alt meci, disputat astăzi, în etapa a 2-a a Ligii Naționale de handbal feminin, echipa campioană a României și a Europei CSM București a câștigat detașat pe terenul celor de la HC Zalău. Elevele lui Jakob Vestergaard au învins cu 31:17 (15:10) după o repriză secundă de excepție, cele mai bune marcatoare din rândul ”tigroaicelor” fiind Gullden cu 5 reușite și Curea cu 4.

Alte știri din Handbal