Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Victorii ale oaspețilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Ian 2016

LNBM: Victorii ale oaspeților

Echipele vizitatoare au plecat cu maxim de puncte din deplasările de la Târgu Jiu și București. Atlassib Sibiu a câștigat cu emoții meciul cu CS Energia, soarta partidei fiind decisă în ultimele secunde de o aruncare liberă ratată de Diggs ce ar fi putut egala pentru gazde. Până atunci, sibienii conduseseră ostilitățile în primele două sferturi, dar s-au văzut conduși la pauza mare după o fenomenală aruncare de 3 puncte a lui Mack și un coș în ultima secundă a lui Radosavljevic. A fost punctul de inflexiune în urma căruia gazdele au trecut la conducere până în minutul 33, când sibienii au trecut din nou în avantaj și l-au păstrat până la final.

În Sala Polivalentă din Capitală, Steaua a trăit din nou periculos și au suferit cea de-a șaptea înfrângere din campionat în meciul cu BC Mureș. După ce au condus până la jumătatea sfertului secund, elevii lui Claudiu Fometescu au cedat inițiativa pe fondul erorilor ofensive și le-au permis adversarilor să se distanțeze chiar și la 10 puncte. Revenirea de pe finalul sfertului 3 a fost contracarată de mureșeni, care s-au detașat din nou pe tabelă. La jumătatea ultimului sfert steliștii s-au văzut din nou conduși cu 9 puncte, dar au reușit să restabilească egalitatea 71:71 cu un minut și jumătate înainte de final. Martinic a ieșit la rampă și cu 5 puncte din două aruncări din acțiune i-a repus în frunte pe mureșeni, apoi Marinovic egalează la 76 când mai erau doar 16 secunde. Până la ultima sirenă Martinic înscrie de 2 puncte și Marinovic ratează o aruncare liberă stabilind învingătoarea.

 

Iată programul complet al etapei a 17-a:

Sâmbătă, 23 ianuarie

CS Energia Tg Jiu - CSU Atlassib Sibiu  70:72 (30:25)

Steaua CSM Eximbank - BC Mureș Tg Mureș  77:78 (43:38)

Duminică, 24 ianuarie

SCMU Craiova - CS Dinamo București

CS Phoenix Galați - CS Gaz Metan Mediaș

BCMU Pitești - CSM CSU Oradea

Marți, 26 ianuarie

U-Banca Transilvania Cluj - BC SCM Timișoara

Alte știri din Baschet