Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Tabloul complet al primei faze din play-offSabin Malisevschi / SportPictures.eu
08 Apr 2019

LNBM: Tabloul complet al primei faze din play-off

Cele opt echipe calificate în prima faza din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2018-2019, sunt aceleași echipe care au evoluat în turul inaugural al LNBM, în cadrul Grupei A: BC CSU Sibiu, U-BT Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea, SCMU Craiova, SCM Timișoara, BCMU FC Argeș Pitești, Steaua București și Dinamo Știința București.

Astfel, cele mai galonate echipe din istoria baschetului romanesc, Steaua si Dinamo, au reusit sa prinda tabloul play-off LNBM dupa ce au ocupat primele doua pozitii in clasamentul Grupei Galbene si s-au alaturat celor sase echipe din Grupa Rosie.

Iata programul meciurilor din cadrul sferturilor de finala ale play-off-ului LNBM:

BC CSU Sibiu (locul 1) vs. Dinamo Stiinta Bucuresti (locul 8)
U-BT Cluj-Napoca (locul 2) vs. Steaua Bucuresti (locul 7)
CSM CSU Oradea (locul 3) vs. BCMU FCA Pitesti (locul 6)
SCMU Craiova (locul 4) vs. SCM Timisoara (locul 5)

Cele patru confruntari din prima faza a play-off-ului se joaca dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Pprimele doua partide se desfasoara pe terenul echipelor mai bine clasate (de principiu, in 24 si 26 aprilie), urmatoarele doua meciuri pe terenul echipelor mai slab clasate (de principiu, in 1 si 3 mai), iar intalnirea decisiva, daca este cazul, pe terenul echipei mai bine clasate (de principiu, in 6 mai). Datele de desfasurare ale meciurilor din sferturi urmeaza sa fie anuntate in cel mai scurt timp.

Invingatoarele din faza inaugurala a play-off se vor califica in semifinalele LNBM, care sunt programate sa se dispute incepand cu 11 mai dupa acelasi sistem (cel mai bun din cinci partide).

Totodata, finala mare urmeaza sa se desfasoare incepand din 27 mai dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri iar finala mica se va disputa incepand cu 26 mai dupa sistemul cel mai bun din trei partide.

Daca o echipa mai slab clasata obtine calificarea in faza superioara, atunci aceasta nu va lua si locul echipei pe care o depaseste (in confruntarea din faza urmatoare, avantajul terenului propriu este mentinut de echipa mai bine clasata in finalul sezonului regular).

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet