Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Surpriză pe BegaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Dec 2015

LNBM: Surpriză pe Bega

BC Timișoara a provocat surpriza etapei a 13-a a Ligii Naționale de Baschet masculin învingând pe teren propriu liderul CSM CSU Oradea. Bănățenii, cu Subotic (24 p) și Dapa (21 p) au dominat sfertul al treilea și diferența de 13 puncte acumulată în această perioadă i-a ajutat să încheie pe plus partida, trecându-și în cont a doua victorie în această ediție de clasament. De cealaltă parte, cu Mandache și Markovic autori a câte 14 puncte, orădenii au înregistrat a doua înfrângere consecutivă și au coborât o treaptă în clasament, pe prima poziție trecând BC Mureș.

Ardelenii au avut de muncă în partida de pe teren propriu cu Dinamo, victoria fiind obținută în ultimul sfert, când BC Mureș a răsturnat situația de la -11 (52:63) la +8 (80:72). Alhajji Mohammed a fost omul meciului cu 30 de puncte, 11 dintre ele fiind înscrise în ultimul sfert și propulsând echipa mureșeană către victorie.

Podiumul ligii este completat de clujeni, învingători logici pe teren propriu ieri în fața ”lamnternei roșii”. În ultimul meci de astăzi, piteștenii au dispus de Phoenix Galați și se pregătesc de o deplasare complicată la București, cu Dinamo.

 

Iată rezultatele înregistrate în etapa a 13-a:

Marți, 15 decembrie

U-Banca Transilvania Cluj - CS Gaz Metan Mediaș  78:62 (29:29)

Miercuri, 16 decembrie

BC Timișoara - CSM CSU Oradea  89:84 (39:45)

BCMU Pitești - CS Phoenix Galați  89:77 (39:36)

BC Mureș Tg Mureș - CS Dinamo București  80:72 (38:42)

Marți, 22 decembrie

CS Energia Tg Jiu - SCMU Craiova

Marți, 12 ianuarie se dispută ultima partidă a rundei, Steaua CSM Eximbank - CSU Atlassib Sibiu.

Alte știri din Baschet