Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Surpriză la ClujMircea Rosca / SportPictures.eu
23 Dec 2016

LNBM: Surpriză la Cluj

Rezultatele înregistrate la începutul acestei săptămâni în FIBA Europe Cup de ambele echipe ce s-au aliniat la startul meciului din sala ”Horia Demian” le indicau pe gazdele de la U-Banca Transilvania Cluj drept favorite în întâlnirea cu BC Mureș Tg. Mureș.

După două sferturi în care au mers cap la cap, mureșenii au început să se distanțeze în partea a doua a meciului și au profitat de câteva decizii discutabile ale arbitrilor Laurențiu Grigoraș, Alin Faur și Dragoș Stan, decizii împotriva gazdelor ce i-au iritat pe jucătorii lui Mihai Silvășan și i-au determinat să joace mai precipitat. În cele din urmă, ”tigrii” s-au impus la 15 puncte diferență cu importanta contribuție a lui Goran Gajovic - 26 de puncte, Alhajji Mohamed - 23 de puncte și 7 recuperări, și Goran Martinic - 20 de puncte și 13 pase decisive. Această înfrângere este a doua suferită de clujeni, care rămân pe locul secund în spatele Stelei.

În cealaltă partidă a zilei, gălățenii au făcut un antrenament cu public în compania celor de la BC Olimpic Baia Mare și au egalat la puncte campioana CSM CSU Oradea și pe BC SCM Timișoara. Bănățenii vor disputa meciul lor din etapa a14-a miercuri pe terenul celor de la SCMU Craiova, în timp ce orădenii vor susține vinerea viitoare un nou examen dificil, pe teren propriu contra celor de la CSU Sibiu.

 

Iată programul rundei a 14-a:

Joi, 22 decembrie

CS Dinamo București - BCMU Pitești  64:72 (31:32)

Vineri, 23 decembrie

U-Banca Transilvania Cluj - BC Mureș Tg. Mureș  89:104 (53:53)

CS Phoenix Galați - BC Olimpic Baia Mare  102:57 (66:24)

Miercuri, 28 decembrie

SCMU Craiova - BC SCM Timișoara

Vineri, 30 decembrie

CSM CSU Oradea - BC CSU Sibiu

Steaua CSM Eximbank stă datorită retragerii echipei CS Municipal Ploiești din campionat.

Alte știri din Baschet