Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Steaua, ultima calificată în semifinaleStefan Constantin / SportPictures.eu
14 Mai 2018

LNBM: Steaua, ultima calificată în semifinale

Sfertul de finală dintre CSM Steaua Eximbank și SCM Timișoara s-a încheiat astăzi odată cu meciul din sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazu” din Capitală. Ca întreaga serie de cinci partide, și meciul din această seară a avut o desfășurare captivantă.

Încă o dată, steliștii au condus la o diferență confortabilă având chiar și 21 de puncte înainte de pauza mare, scor 44:23, dar s-au văzut conduși cu trei puncte, 64:67, la jumătatea ultimului sfert. Patru aruncări libere ratate de Diaz (2), Jeremic și Komatina le-au permis elevilor lui Jukka Toijala să revină la conducere, un rol important având Jonte Flowers cu cele 5 puncte ale sale, și să pună capăt partidei și seriei cu a treia victorie a Stelei. 

În semifinale, roș-albaștrii vor da replica liderului fazei a doua a campionatului, U-Banca Transilvania Cluj, campioana având, așadar avantajul terenului propriu pentru meciul decisiv.

 

Luni, 14 mai

CSM Steaua Eximbank - BC SCM Timișoara  76:69 (25:13, 24:18, 12:19, 15:19)

Alte știri din Baschet