Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Steaua revine de la -15 și învinge la un punctStefan Constantin / SportPictures.eu
16 Dec 2016

LNBM: Steaua revine de la -15 și învinge la un punct

Meci de mare spectacol în această seară în sala ”Transilvania” din Sibiu, acolo unde BC CSU Sibiu, în creștere de formă, a primit vizita liderului Steaua CSM Eximbank într-o partidă prinsă în programul etapei a 13-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

Intrată în teren după o serie de șase partide încheiate toate cu succese, echipa pregătită de Dan Fleşeriu a făcut legea în teren primele două sferturi, având la un moment dat, cu două minute înainte de finalul primei reprize, un avantaj de 15 puncte - 41:26 - pe tabelă.

Oaspeții s-au trezit din șoc și au început să recupereze până la pauza mare, intrând la cabine cu un deficit de 8 puncte, iar la jumătatea sfertului al treilea au reușit egalarea la 48, pentru ca apoi să treacă la conducere 48:52. Cu un parțial de 26:7 în numai 8 minute, steliștii au avut o perioadă de respiro pe final de sfert, pentru ca în ultimele 10 minute să revină la cârma jocului și să încheie cu maturitate partida.

Runkauskas, 22 de puncte, și Cam Long, 19 puncte și 8 recuperări, au fost susținuți consistent de Malesevic, autor a nu mai puțin de 13 recuperări, 11 dintre ele fiind defensive. Pentru sibieni, Bogdan Popescu a înscris 22 de puncte, iar Chris Cooper a intrat în zona double-double cu 13 puncte și 10 recuperări.

 

Iată programul rundei a 13-a:

Vineri, 16 decembrie

BC CSU Sibiu - Steaua CSM Eximbank  75:76 (41:33)

Sâmbătă, 17 decembrie

BC SCM Timișoara - CS Dinamo București

BC Olimpic Baia Mare - SCMU Craiova

Duminică, 18 decembrie

BC Mureș Tg. Mureș - CS Phoenix Galați

BCMU Pitești - CSM CSU Oradea

U-Banca Transilvania Cluj stă datorită retragerii echipei CS Municipal Ploiești din campionat.

Alte știri din Baschet