Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Steaua învinge dramatic după două reprize de prelungiriFlorin Alboiu / SportPictures.eu
13 Apr 2018

LNBM: Steaua învinge dramatic după două reprize de prelungiri

Unul dintre cele mai disputate meciuri ale campionatului Ligii Naționale de baschet masculin s-a jucat în această seară la Cluj în grupa locurilor 1-6. CSM Steaua Eximbank s-a impus în fieful campioanei, publicul care a populat cu generozitate sala ”Horia Demian” fiind martor al unei evoluții dramatice a scorului, în cele din urmă defavorabil celor de la U-Banca Transilvania Cluj.

După ce au condus pe toată durata partidei, având chiar +22 pe tabelă aproape de pauza mare, 51:29, jucătorii pregătiți de Jukka Toijala s-au văzut egalați cu 5 secunde înainte de finalul timpului regulamentar după două libere transformate de Ousmane Barro. Au urmat două reprize de prelungiri în care în cele din urmă ”triplele” lui Runkauskas și Zekovic au stabilit câștigătoarea.

Pentru trupa lui Mihai Silvășan, Giordan Watson a adus 21 de puncte, în timp ce stelistul Marius Runkauskas a fost MVP-ul serii cu 27 de puncte în cont.

Roș-albaștrii acumulează a 19-a victorie în campionat și își consolidează poziția a treia în clasament, în timp ce clujenii rămân cu 21 de succese și trec pe primul loc cu un meci în plus disputat față de CSM CSU Sibiu.

În grupa locurilor 7-12 SCMU Craiova a zdrobit Dinamo București cu o diferență de 58 de puncte și continuă dialogul de la distanță cu Phoenix Galați pentru o clasare mai bună în ierarhia grupei din perspectiva play-off-ului, ambele echipe fiind sigure de participarea în această fază.

 

Iată programul rundei a 28-a:

Vineri, 13 aprilie

U-Banca Transilvania Cluj - CSM Steaua Eximbank  94:99 (21:32, 14:21, 21:13, 21:11, 8:8, 9:14)

SCMU Craiova - CS Dinamo București  123:65 (25:19, 34:17, 33:17, 31:12)

Sâmbătă, 14 aprilie

CSM CSU Oradea - BC SCM Timișoara

BC CSU Sibiu - BCMU FC Argeș Pitești

CS Politehnica Iași - CS Phoenix Galați

Prin retragerea echipei BC Mureș Tg. Mureș din campionat, BC Timba Timișoara stă.

Alte știri din Baschet