Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Steaua face primul pas spre ”bronzul” campionatuluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Mai 2016

LNBM: Steaua face primul pas spre ”bronzul” campionatului

În sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazul” a avut loc prima partidă din disputa pentru medaliile de bronz ale campionatului dintre Steaua CSM Eximbank și recent câștigătoarea Cupei României, U-Banca Transilvania Cluj.

După un început bun de partidă al gazdelor, jucătorii pregătiți de Marcel Țenter au reușit să întoarcă rezultatul și să termine în avantaj primul sfert, apoi au continuat să se afle în avantaj pe parcursul următoarelor 10 minute. Roș-albaștrii au revenit treptat și la pauza mare aveau -1 pentru a consemna la începutul ultimului sfert un avans de 16 puncte pe tabelă pentru elevii lui Claudiu Fometescu. Cu ceva emoții pe final, când clujenii s-au apropiat la 5 puncte, gazdele au ținut sub control jocul și au concretizat până la urmă avantajul propriului teren.

Malesevic, cu 18 puncte și 7 recuperări, și Bill Amis, autor a 16 puncte și 5 recuperări, au fost oamenii meciului pentru Steaua, în timp ce Dykes (23 de puncte) și Zigeranovic (20 de puncte) au fost principalii marcatori pentru clujeni.

Miercuri va avea loc la Cluj partida cu numărul 2 a finalei mici, dar până atunci mâine va lua startul la Oradea finala Ligii Naționale de Baschet masculin între CSM CSU Oradea și BC Mureș Tg Mureș.

 

Locurile 1-2

CSM CSU Oradea - BC Mureș Tg Mureș

Sâmbătă, 21 mai, Oradea

Luni, 23 mai, Oradea

Sâmbătă, 28 mai, Târgu Mureș

Luni, 30 mai, Târgu Mureș

Joi, 2 iunie, Oradea

 

Locurile 3-4

Steaua CSM Eximbank - U-Banca Transilvania Cluj  1-0

Vineri, 20 mai, București - 82:75 (38:39)

Miercuri, 25 mai, Cluj-Napoca

Vineri, 27 mai, București

Alte știri din Baschet