Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Steaua câștigă restanța cu AtlassibRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Ian 2016

LNBM: Steaua câștigă restanța cu Atlassib

La primul meci după despărțirea de tehnicianul Hristu Șapera, Steaua CSM Eximbank a învins CSU Atlassib Sibiu într-un meci restanță contând pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale de baschet masculin, meciul disputându-se în Capitală în sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazu”.

Conduși de pe margine de Claudiu Fometescu, roș-albaștrii au obținut victoria cu scorul 86:77 (41:38) la capătul unei partide nu lipsite de emoții în minutele de final. După un prim sfert încheiat în avantaj de oaspeți, steliștii au echilibrat balanța și au intrat la pauza mare în avantaj. Din sfertul al treilea, ei au trecut la cârma partidei și nu au mai cedat conducerea pe tabelă, cu toate că sibienii s-au apropiat amenințător la 3 puncte (77:74) cu două minute înainte de final. Malesevic (22 puncte), Amis (13 puncte, 13 recuperări), Paul (13 puncte) au fost cei mai proeminenți jucători din echipa gazdelor, în timp ce de la sibieni s-au evidențiat Hardy (18 puncte), Harrison (16 puncte) și Lalovic (15 puncte).

Rezultatul păstrează neschimbate pozițiile celor două echipe în clasament: Atlassib ocupă locul 4 cu 24 de puncte, iar Steaua este pe 8 cu 21 de puncte, dar are trei meciuri mai puțin disputate.

Alte știri din Baschet