Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Sibienii pornesc cu dreptul în finala micăMircea Rosca / SportPictures.eu
18 Mai 2017

LNBM: Sibienii pornesc cu dreptul în finala mică

Disputa pentru medaliile de bronz ale Ligii Naționale de baschet masculin a demarat în sala ”Transilvania” din Sibiu acolo unde CSU din localitate a primit vizita celor de la CSM CSU Oradea. Programată să se desfășoare după sistemul ”cel mai bun din trei partide”, seria a fost deschisă de sibieni cu o victorie meritată după curgerea jocului.

După ce au condus cu 11 puncte pe tabelă 28:17 la mijlocul sfertului al doilea situația s-a întors, elevii lui Dan Fleșeriu fiind conduși de oaspeți cu o posesie, 46:49 în partea a doua a sfertului 3. Mai atenți, sibienii au controlat ultimele 10 minute și au luat o opțiune importantă pentru obținerea locului 3.

Mijajlovic a înscris cele mai multe puncte pentru sibieni, 20, în timp ce Chris Cooper a dominat panourile și a acumulat nu mai puțin de 18 recuperări dintre care 12 defensive.

Meciul următor se va desfășura în arena ”Antonio Alexe” din Oradea luni, 22 mai, iar meciul al treilea, dacă este necesar, miercuri, 24 mai la Sibiu.

Alte știri din Baschet