Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Sibienii merg în semifinaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Apr 2017

LNBM: Sibienii merg în semifinale

Emoțiile s-au spulberat în sala ”Transilvania” din Sibiu în al doilea sfert al întâlnirii decisive dintre CSU Sibiu și BC Mureș Târgu Mureș și elevii lui Dan Fleșeriu au sprintat către semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin.

Mureșenii au evoluat surprinzător de bine în primele 10 minute și cu 10 puncte înscrise de Martinic au terminat în avantaj 23:19. Impulsionați de publicul fierbinte al Sibiului, ”galbenii” au dat drumul la joc și au mărit distanța de pe tabelă cu precădere în ultimul sfert, având chiar și 18 puncte în plus (82:64) cu 70 de secunde înainte de ultima sirenă. Scorul final a fost BC CSU Sibiu - BC Mureș Tg. Mureș 82:68 (42:37) și cu scorul general de 3-2 sibienii se pregătesc acum de semifinala cu Steaua CSM Eximbank având avantajul primelor două meciuri pe teren propriu.

Igor Mijajlovic a înscris 23 de puncte pentru sibieni, pentru care doi jucători au fost în double-double: Chris Cooper, cu 15 puncte și 10 recuperări, și Kevin Hardy, cu 10 puncte și 10 recuperări, dar și cu 7 pase decisive. Pentru mureșeni Igor Martinic a semnat 25 de puncte, jocul bun al acestuia fiind o palidă consolare pentru ratarea calificării în semifinale.

Alte știri din Baschet