Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Show în Bănie cu Hargrove și RamboCornel Alin Putan / SportPictures.eu
28 Dec 2016

LNBM: Show în Bănie cu Hargrove și Rambo

SCMU Craiova a disputat în Sala Polivalentă din Bănie partida din etapa a 14-a a Ligii Naționale de baschet masculin cu BC SCM Timișoara. Oltenii, cu Cătălin Burlacu revenit în echipă după încercarea nereușită de a revigora baschetul ploieștean și cu Tayloe Taylor nou venit, au suferit în primul sfert, în care Rambo a înscris 11 puncte pentru oaspeți și i-a plasat în avantaj de 12 puncte 11:23 la sfârșitul primelor 10 minute.

Cu un procentaj de doar 45% (5 din 11) la aruncările din teren, elevii lui Vladimir Vuksanovic s-au mobilizat la un nivel superior în sfertul al doilea și cu Darius Hargrove la cârmă au reușit până la pauza mare să anuleze avantajul bănățenilor, profitând și de căderea principalului realizator al acestora care nu a mai punctat deloc în acest interval de timp.

Taylor devine din ce în ce mai activ, Hargrove trece de 20 de puncte marcate, însă Rambo este peste tot, la recuperare, la pasă decisivă și la finalizare și își impulsionează colegii, înainte de ultima pauză bănățenii aflându-se la conducere cu 5 puncte 59:64.

Jucătorii pregătiți de Nenad Mandic și-au păstrat avantajul pe parcursul ultimului sfert, au profitat de o greșeală antisportivă comisă inutil de Taylor și cu un minut înainte de ultima sirenă aveau +10 pe tabelă 71:81.

În cele din urmă disputa se încheie cu scorul 77:83, o partidă în care am asistat la dialogul dintre Hargrove (30 de puncte, 7 recuperări, 1 assist) și micuțul Rambo (26 de puncte, 9 recuperări, 7 pase decisive). Astfel, timișorenii obțin a șaptea victorie și urcă pe locul 6, în timp cele 4 succese ale oltenilor îi mențin pe locul 9.

 

Ultima partidă a rundei și a acestui an se dispută vineri la Oradea, campioana urmând să susțină un nou examen dificil în compania celor de la CSU Sibiu.

Iată programul rundei a 14-a:

Joi, 22 decembrie

CS Dinamo București - BCMU Pitești  64:72 (31:32)

Vineri, 23 decembrie

U-Banca Transilvania Cluj - BC Mureș Tg. Mureș  89:104 (53:53)

CS Phoenix Galați - BC Olimpic Baia Mare  102:57 (66:24)

Miercuri, 28 decembrie

SCMU Craiova - BC SCM Timișoara  77:83 (39:39)

Vineri, 30 decembrie

CSM CSU Oradea - BC CSU Sibiu

Steaua CSM Eximbank stă datorită retragerii echipei CS Municipal Ploiești din campionat.

Alte știri din Baschet