Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: SCMU Craiova, ultima echipă calificată în semifinaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Mai 2019

LNBM: SCMU Craiova, ultima echipă calificată în semifinale

Astăzi s-a încheiat faza sferturilor de finală ale Ligii Naționale de baschet masculin odată cu ultima sirenă a partidei din Bănie dintre SCMU Craiova și SCM Timișoara.

După ce sâmbătă am aflat cea de-a treia semifinalistă, CSU Sibiu, învingătoare în meciul 4 cu Dinamo Știința la București, astăzi s-a încheiat cea mai longevivă dispută din această fază a competiției. Cu câte o victorie acasă și una în deplasare pentru fiecare dintre combatante, duelul dintre olteni și bănățeni a fost unul demn de un meci decisiv, cele două formații ținând aproape până la finalul partidei. Cu 24 de secunde înainte de ultima sirenă gazdele aveau un punct avans pe tabelă, 63:62, dar liberele transformate de Koreniuk și Gajovic au adus liniștea în tabăra acestora.

Goran Gajovic a fost aproape de un double-double cu 18 puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive, croatul fiind cel mai bun jucător al oltenilor și MVP-ul partidei.

Așadar, duelurile din semifinale sunt U-BT Cluj-Napoca – CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu - SCMU Craiova, primele două jocuri din seria de maxim 5 fiind programate pe 11 și 13 mai.

 

Iată programul și rezultatele înregistrate:

Play-off, sferturi de finală

Sâmbătă, 4 mai

Dinamo Știința București - BC CSU Sibiu  65:84 (18:25, 17:21, 14:29, 16:9) – scor general 1-3

Luni, 6 mai

SCMU Craiova - SCM Timișoara  67:62 (16:13, 18:19, 14:17, 19:13) – scor general 3-2

Alte știri din Baschet