Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Phoenix câștigă restanța cu SteauaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Ian 2016

LNBM: Phoenix câștigă restanța cu Steaua

La malul Dunării, Steaua a ratat ocazia de a urca până pe locul 5 al clasamentului după ce a pierdut partida din deplasare cu CS Phoenix Galați. Contând pentru etapa a 14-a a Ligii Naționale de Baschet masculin, meciul din această seară s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul 71:65 (32:30).

Un rol important în desfășurarea meciului l-a avut randamentul conducătorului de joc al oaspeților Marko Marinovic, care în aproape 33 de minute jucate nu a reușit să înscrie niciun punct, în timp ce randamentul lui obișnuit este de 13,73 puncte pe meci la o medie de aproape 31 de minute jucate.

Cele două puncte acumulate îi urcă un loc pe gălățeni, în timp ce Steaua trece pe 7 cu două meciuri mai puțin disputate. Roș-albaștrii vor disputa cele două restanțe pe 20 și 27 ianuarie, prima cu U-Banca Transilvania Cluj în Capitală, cea de-a doua cu BC Mureș Târgu Mureș în deplasare.

Alte știri din Baschet