Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Orădenii fac o demonstrație de forță și trec în avantajRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Iun 2018

LNBM: Orădenii fac o demonstrație de forță și trec în avantaj

CSM CSU Oradea a îngenuncheat CSM Steaua Eximbank în sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazu” în meciul al treilea al finalei Ligii Naționale de baschet masculin.

Venită în Capitală după ce a cedat un joc pe teren propriu, trupa lui Cristian Achim a făcut spectacol încă din startul meciului și s-a impus la o diferență consistentă, de 24 puncte, conducând cu 2-1 la general.

”Leii” au profitat de randamentul slab la aruncări al steliștilor, în special al lui Flowers și Zekovic, doi jucători determinanți în lipsa lui Taylor. Nici Falker, Marinov sau Lapornik nu au fost inspirați în această seară, în schimb Zeno, Richard și Kariniauskas au fost oamenii determinanți pentru orădeni, fiecăruia ieșindu-i aproape toate execuțiile, iar când nu au fost ei, a ieșit la rampă Denison.

Vaidas Kariniauskas a înscris 21 de puncte, Kristopher Richard și-a trecut în cont 20 de puncte, iar Martin Zeno a adus 17 puncte orădenilor, în timp ce pentru steliști doar Pavel Marinov s-a evidențiat cu 17 puncte. Meciul al patrulea va fi decisiv pentru elevii lui Jukka Toijala, care au doar varianta victoriei pentru a mai rămâne în lupta pentru trofeu, și va avea loc tot în Capitală marți, 12 iunie.

 

Duminică, 10 iunie

CSM Steaua Eximbank – CSM CSU Oradea  70:94 (13:26, 18:20, 17:22, 22:26)

Alte știri din Baschet