Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Orădenii câștigă bronzul în ultima secundăMircea Rosca / SportPictures.eu
24 Mai 2017

LNBM: Orădenii câștigă bronzul în ultima secundă

Sibiul a fost gazda partidei decisive pentru decernarea medaliilor de bronz ale Ligii Naționale de baschet masculin. Oaspeții de la CSM CSU Oradea s-au impus după un final dramatic în sala ”Transilvania” contra celor de la CSU Sibiu cu un coș în ultima secundă de joc înscris de Franklin, elevii lui Cristian Achim fiind la conducere pe tabelă doar în câteva rânduri și pentru puțin timp, însă, cel mai important, au fost în avantaj la finalul jocului.

Sibienii au controlat prima jumătate a partidei conducând chiar cu 18 puncte 36:18, dar oaspeții au revenit și au reușit să egaleze la 39, apoi să aibă avantaj de un punct 41:42 doar pentru câteva secunde în urma aruncării de trei puncte a lui Pasalic. Echilibrul s-a menținut până la finalul sfertului 3 pentru ca pe parcursul ultimului sfert gazdele să se află din nou în avantaj pe tabelă. De la -9, 67:58, la jumătatea sfertului 4, orădenii au recuperat și în ultimele secunde au punctat prin Franklin pentru a duce scorul la 71:72 după ce Bogdan Popescu a irosit o aruncare de 2 puncte cu puțin timp mai devreme.

Fără îndoială, omul meciului a fost Muhamed Pasalic cu 27 de puncte înscrise pentru orădeni, care revin acasă cu medaliile de bronz după ce în urmă cu un an ridicau trofeul deasupra capului.

Alte știri din Baschet