Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Mureșenii egalează scorul la general al finaleiBathori Zsigmond / SportPictures.eu
23 Mai 2016

LNBM: Mureșenii egalează scorul la general al finalei

BC Mureș Târgu Mureș a obținut o victorie importantă în al doilea meci al finalei Ligii Naționale de Baschet masculin în care întâlnește CSM CSU Oradea. După ce gazdele câștigaseră prima partidă disputată în arena Antonio Alexe din orașul de pe Crișuri, ”tigrii” mureșeni au izbutit să dea lovitura în a doua dispută de pe terenul orădenilor și să privească cu încredere următoarele două meciuri programate sâmbătă și lunea viitoare cu care pot să pună capăt finalei și să ridice trofeul în fața propriilor fani.

Cu excepția primelor 4 minute în care s-a păstrat echilibrul pe tabelă până la scorul de 7:7, partida a fost la discreția jucătorilor pregătiți de Barnabas Szaszgaspar, care au condus chiar și cu 14 puncte (25:39) pe finalul sfertului 2. Orădenii au reușit să se apropie până la două puncte pe finalul sfertului 3, dar oaspeții au rezistat asaltului și, după ce au gestionat perfect ultimele 10 minute ale partidei, au semnat victoria dătătoare de speranțe.

Dacă pentru gazde numai Barnette (11) și Zupan (10) au reușit să intre în zona ”double digit” la capitolul număr de puncte înscrise, pentru mureșeni au fost nu mai puțin de patru jucători care au reușit acest lucru, dintre ei detașându-se Alhajji Mohammed, cu 20 de puncte, și Goran Gajovic, cu 17 puncte.

Următoarele partide ale finalei sunt programate a se disputa la Târgu Mureș sâmbătă, 28 mai, și luni, 30 mai.

 

Locurile 1-2

CSM CSU Oradea - BC Mureș Tg Mureș  1-1

Sâmbătă, 21 mai, Oradea - 85:79 (35:39)

Luni, 23 mai, Oradea - 71:77 (32:44)

Sâmbătă, 28 mai, Târgu Mureș

Luni, 30 mai, Târgu Mureș

Joi, 2 iunie, Oradea

Alte știri din Baschet