Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Gorjenii înving liderul
05 Ian 2016

LNBM: Gorjenii înving liderul

Anul baschetbalistic 2016 a debutat cu un meci spectaculos disputat la Târgu Jiu. Într-o partidă în devans contând pentru etapa a 19-a a Ligii Naționale de Baschet masculin, CS Energia a primit replica celor de la BC Mureș Târgu Mureș în sala ”Voievod Litovoi” și a bifat a opta victorie din campionat: 88:80 (42:30, 72:72).

Meciul a fost unul spectaculos, încheiat după o repriză de prelungiri de 5 minute, după ce la capătul celor 40 de minute de joc scorul era egal 72:72. Prelungirile au fost de această dată cu noroc pentru gazde, aflate pentru a treia oară consecutiv în această situație, cu o victorie și o înfrângere până astăzi.

Artizanii victoriei au fost Troupe (19 puncte), Mack (17 puncte), Guțoaia (13 puncte) și Eziukwu (12 puncte, 10 recuperări), în timp ce pentru liderul la zi al campionatului a ieșit în evidență Barro cu 14 puncte și 19 recuperări, performanța extraordinară mai ales că 11 dintre recuperări au fost ofensive!

Alte știri din Baschet