Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Gaudeamus redivivusMircea Rosca / SportPictures.eu
02 Mai 2017

LNBM: Gaudeamus redivivus

Campioana sezonului regulat a învins în sala ”Horia Demian” pe CSM CSU Oradea în primul meci al celei de-a doua semifinale a Ligii Naționale de baschet masculin. ”Șepcile roșii” au suferit trei sferturi din meci, dar au revenit senzațional de la -11 (54:65) la finalul sfertului 3 și au încheiat cu un avans de 13 puncte.

Orădenii au avut o evoluție de excepție timp de jumătate de oră și au ținut la respect echipa gazdă, însă în ultimele 10 minute nu au reușit decât un mediocru parțial de 6 puncte față de 29 ale clujenilor.

Elevii lui Mihai Silvășan au evoluat omogen ca echipă și asta se vede și în caseta tehnică a jocului, unde Rasic și Moldoveanu au trecute câte 16 puncte, Adamovic și Barro câte 14 puncte, Pustozvonov 13 puncte, iar Dykes 11 puncte. De partea cealaltă Zeno a reușit 19 puncte, Mandache – 13, Barnette – 12 și Franklin – 11.

Cea de-a doua partidă a semifinalei se va juca joi tot în sala ”Horia Demian”, iar mâine la Sibiu CSU din localitate va încerca să egaleze situația la general în duelul cu Steaua CSM Eximbank București.

 

Rezultatele înregistrate în semifinale:

Marți, 2 mai

U-Banca Transilvania Cluj – CSM CSU Oradea  86:73 (40:46)

Miercuri, 3 mai

BC CSU Sibiu – Steaua CSM Eximbank București - scor general 0-1

Alte știri din Baschet