Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Egal după primele două meciuri de la SibiuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Mai 2017

LNBM: Egal după primele două meciuri de la Sibiu

CSU Sibiu a egalat situația la general în semifinala cu Steaua CSM Eximbank cu o victorie asigurată încă din primele 10 minute de joc.

Elevii lui Dan Fleșeriu au învățat lecția amară predată de steliști luni și au intrat în meci hotărâți să arate cine este stăpâna sălii ”Transilvania”. Hardy a avut un prim sfert de excepție cu 11 puncte înscrise, în timp de pentru roș-albaștri Curry a reușit doar 4 puncte, dar și 3 turnover-uri, jucătorii pregătiți de Jukka Toijala ratând toate cele cinci aruncări de trei puncte.

În celelalte trei sferturi ale jocului Steaua a reușit să mențină jocul la un nivel echilibrat și s-a apropiat la o posesie în două rânduri, 34:32 la finalul sfertului 2 și 79:76 cu două minute înainte de final, dar de fiecare dată gazdele au evitat să fie egalate și s-au distanțat din nou pe tabelă pentru a câștiga la 8 puncte, 88:80.

Astfel, după primele două partide scorul general este egal, un avantaj important luat de steliști care vor fi gazde în următoarele două jocuri, programate pe luni, 8 și miercuri, 10 mai.

 

Rezultatele înregistrate în semifinale:

Miercuri, 3 mai

BC CSU Sibiu – Steaua CSM Eximbank București  88:80 (44:34) - scor general 1-1

Joi, 4 mai

U-Banca Transilvania Cluj – CSM CSU Oradea - scor general 1-0

Alte știri din Baschet