Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Craiovenii înving și se distanțeazăBogdan Danescu / Mediafax Foto
29 Oct 2015

LNBM: Craiovenii înving și se distanțează

Miercuri și joi au avut loc patru dintre cele șase partide ale etapei a 5-a a Ligii Naționale de baschet masculin. În fruntea clasamentului se află în continuare SCMU Craiova, învingătoare în propriul fief în fața medieșenilor. Cu Nicholas Covington marcator a 23 de puncte, oltenii sunt în fruntea clasamentului, singurii cu 9 puncte din 10.

Surpriza a venit la Galați, unde gazdele au avut primele două sferturi foarte bune și au pus o distanță considerabilă față de o echipă Dinamo care pornise în forță acest campionat. Ucraineanul Yaroslav Lemyk a fost autorul a 21 de puncte și 8 recuperări pentru gălățeni, iar pentru dinamoviști americanul Noah Dahlman a marcat 18 puncte și a avut 9 recuperări. Alb-roșii rămân pe locul 2, fiind egalați de târgmureșeni, învingători în deplasarea de pe Bega. Sibienii au întors rezultatul de la pauză și au învins în Trivale pentru a doua victorie în campionat.

Iată rezultatele meciurilor disputate în etapa a 5-a:

CS Phoenix Galați - CS Dinamo București  90:76 (52:29)

SCMU Craiova - CS Gaz Metan Mediaș  103:83 (55:37)

BC Timișoara - BC Mureș Tg Mureș  66:78 (33:34)

BCMU Pitești - CSU Atlassib Sibiu  76:80 (40:38)

Datorită implicării echipelor gazdă în competițiile europene, partidele CS Energia Tg Jiu - CSM CSU Oradea și Steaua CSM Eximbank - U-Banca Transilvania Cluj au fost amânate pentru 13 ianuarie, respectiv 20 ianuarie 2016.

Alte știri din Baschet