Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Clujenii punctează primii în finala mareFlaviu Buboi / SportPictures.eu
09 Iun 2021

LNBM: Clujenii punctează primii în finala mare

Astăzi s-a dat startul în cele două finale ale campionatului Ligii Naționale de baschet masculin. Cu 2.250 de suporteri în tribunele BTarena, clujenii de la U-Banca Transilvania s-au impus cu 73:62 în fața rivalilor de la CSM CSU Oradea și speră ca vineri, în partida a doua, să repete performanța pentru a se muta mai relaxați în orașul de pe Crișuri pentru următoarele două partide.

În jocul de astăzi, clujenii au fost conduși de pe banca tehnică de Mihai Silvășan, chiar dacă acesta a suferit recent o operație la tendonul ahilian. Prezența sa pe margine a fost de bun augur pentru elevii săi, din rândul cărora cei mai buni marcatori au fost Tarolis cu 21 puncte, Stipanovici cu 17 și Richard cu 13, în timp ce pentru orădeni doar Baciu (13 puncte) și Broussard (10 puncte) au fost în double digit.

Finala mică a început prost pentru gazdele de la CSO Voluntari, FC Argeș Pitești obținând o victorie mare în ultimele cinci minute ale jocului. Chiar dacă au fost învinși, ilfovenii au dat omul meciului, Devoe Joseph fiind autorul a 25 de puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări. Pentru învingători, Tony Bishop a acumulat 19 puncte și 5 recuperări, iar Mladen Jeremic 18 puncte și 3 pase decisive. Piteștenii pot obține medaliile de bronz în cazul unei victorii pe teren propriu sâmbătă, 12 iunie.

 

Iată programul și rezultatele meciurilor din semifinalele campionatului:

Miercuri, 9 iunie

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSM CSU Oradea  73:62 (18:15, 11:11, 28:21, 16:15)

CSO Voluntari – FC Argeș Pitești  74:78 (26:20, 17:15, 20:18, 11:25)

Vineri, 11 iunie

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSM CSU Oradea

Sâmbătă, 12 iunie

FC Argeș Pitești - CSO Voluntari

Marți, 15 iunie

CSM CSU Oradea - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

CSO Voluntari – FC Argeș Pitești

Joi, 17 iunie

CSM CSU Oradea - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Duminică, 20 iunie

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSM CSU Oradea

Alte știri din Baschet