Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: CSM CSU Oradea câștigă al doilea titlu de campioanăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Iun 2018

LNBM: CSM CSU Oradea câștigă al doilea titlu de campioană

CSM CSU Oradea a obținut victoria decisivă pentru obținerea titlului național în această seară în fieful celor de la CSM Steaua Eximbank. În atmosfera fierbinte, la propriu și la figurat, a sălii Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazul” elevii lui Cristian Achim s-au dovedit încă o dată superior echipei roș-albastre, însă spre deosebire de partida de duminică diferența a fost făcută în ultimele cinci minute ale jocului.

Chiar dacă au început mai bine meciul de astăzi și conduceau cu 10 puncte, 28:18, în startul sfertului cu numărul 2, steliștii au cedat inițiativa și după ce au fost egalați înainte de pauza mare au fost conduși pe tabelă până la începutul ultimului sfert. Odată ce au reușit să restabilească egalitatea la mijlocul ultimului sfert, jucătorii pregătiți de Jukka Toijala au căzut inexplicabil și imediat orădenii au trecut la un +11 ce l-au apărat până la final.

Kristopher Richard a fost cel mai bun jucător al partidei cu 26 de puncte înscrise, secondat de Martin Zeno cu 18 puncte și Sean Denison cu 16 puncte și 12 recuperări, în timp ce în tabăra stelistă Brandon Taylor a adus 22 puncte, iar Pavel Marinov 14.

Așadar, cu scorul de 3-1 la general, CSM CSU Oradea a intrat în posesia celui de-al doilea titlu de campioană națională după cel câștigat în urmă cu doi ani, în timp ce pentru Steaua așteptarea celui de-al 22-lea său titlu continuă, ultima dată când a triumfat în competiția internă fiind în 1991.

 

Marți, 12 iunie

CSM Steaua Eximbank – CSM CSU Oradea  89:92 (21:15, 19:26, 18:18, 31:33)

Alte știri din Baschet