Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBF: Trioul fruntaș face legeaMircea Rosca / SportPictures.eu
15 Mar 2017

LNBF: Trioul fruntaș face legea

Fără surprize în etapa intermediară a grupei locurilor 1-6 din campionatul Ligii Naționale de baschet feminin, una în care primele trei clasate s-au impus și s-au detașat la vârful clasamentului.

După o primă jumătate de meci echilibrată, campioana Sepsi SIC a turat motoarele după pauza mare și a terminat cu un avantaj de 24 de puncte în fața oaspetelor de la Olimpia CSU Brașov. Chalysa Shegog și Tyaunna Marshall au înscris câte 18 puncte pentru gazde, iar pentru echipa brașoveană Michaela Houser a adus 21 de puncte.

O situație similară s-a înregistrat la Galați, unde de data aceasta vioara întâi au fost oaspetele de la Universitatea Cluj-Napoca. Taneisha Harrison, cu 21 de puncte, și Andra Mandache, 19 puncte, au adus aproape jumătate dintre punctele studentelor clujene, în timp ce pentru gazde Myneshia McKenzie a adus 17 puncte, iar Jeanette Jackson 15.

Cel mai echilibrat meci al zilei a fost cel din Sala Sporturilor din Târgoviște, unde CSM a făcut diferența în ultimele cinci minute de joc după ce scorul era 50:50. Gabriela Toma a reușit până la final 5 puncte din cele 8 ale sale în meci și a înclinat balanța în favoarea gazdelor, pentru care Porche Poole a înscris 20 de puncte.

 

Iată programul etapei a 26-a, cu meciuri din grupa locurilor 1-6:

Miercuri, 15 martie

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - Olimpia CSU Brașov  81:57 (37:37)

CS Phoenix Galați - Universitatea Cluj-Napoca  56:84 (32:34)

CS Municipal Târgoviște - CS Municipal Satu Mare  61:55 (31:30)

Alte știri din Baschet