Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNBF: Surpriză la TârgovișteCosmin Iftode / SportPictures.eu
26 Mar 2017

LNBF: Surpriză la Târgoviște

Sferturile de finală ale campionatului Ligii Naționale de baschet feminin au debutat în această seară cu o surpriză în cetatea Chindiei, CSM Târgoviște neputând să-și impună avantajul terenului propriu în fața jucătoarelor de la CSM Satu Mare.

Sătmărencele au avut un start de partidă surprinzător și au închis cu un avantaj de 12 puncte primul sfert, în care elevele lui Cătălin Tănase au jucat foarte slab și au înscris numai 9 puncte. Evoluția palidă a continuat și în sfertul secund, astfel încât la pauza mare avantajul oaspetelor a crescut la 16 puncte. Revenirea așteptată nu s-a produs în partea a doua a partidei, astfel încât al doilea joc al seriei, programat joia viitoare pe terenul oaspetelor de astăzi, devine capital pentru dâmbovițence.

În rest, rezultate scontate, cu gazdele învingătoare pe linie, chair și în disputa pentru locul 9 dintre BC Sirius și Politehnica Național Iași.

 

Iată programul sferturilor de finală:

Universitatea Cluj-Napoca - Universitatea Goldiș ICIM Arad  68:56 (40:31)

CS Municipal Târgoviște - CS Municipal Satu Mare  51:64 (19:35)

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - CSBT Alexandria  81:64 (46:30)

Olimpia CSU Brașov - CS Phoenix Galați  74:72 (41:34)

În disputa pentru locul 9, ACS BC Sirius Tg Mureș - Politehnica Național Iași  69:67 (35:33).

Sistemul de desfășurare este ”cel mai bun din trei partide”, meciul al doilea fiind programat joi, 30 martie, iar decisivul, dacă este necesar, duminică, 2 aprilie.

Alte știri din Handbal