Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBF: Pe jumătate în finalăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Mar 2016

LNBF: Pe jumătate în finală

Studentele din Alba Iulia s-au impus în prima partidă a semifinalei Ligii Naționale de Baschet feminin pe terenul adversarelor din Brașov, scorul final al partidei fiind Olimpia CSU Brașov - CS Universitatea Alba Iulia 41:58 (16:29).

Ocupantă a locului 2 la sfârșitul sezonului regulat, Olimpia CSU Brașov a beneficiat de statutul de gazdă a primului meci al seriei de maxim 3 partide, însă nu a putut depăși în fața propriilor suporteri veniți să o încurajeze în sala ”D.P. Colibași” o echipă motivată în care Jelena Antic a excelat, fiind autoarea a 25 de puncte și 11 recuperări.

În plan defensiv jocul Universității Alba Iulia s-a bazat pe prestația excelentă a Jefimijei Karakasevic, cea care a jucat ca și Antic toate minutele întâlnirii și a înregistrat nu mai puțin de 17 recuperări dintre care 12 defensive.

Meciul al doilea al semifinalei, ce poate fi decisiv în aflarea numelui echipei care se va alătura celor de la ACS Sepsi SIC în ultimul act al competiției, se va desfășura vineri la Alba Iulia.

Alte știri din Baschet