Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBF: Olimpia se apropie de medaliile de bronzMircea Rosca / SportPictures.eu
19 Apr 2017

LNBF: Olimpia se apropie de medaliile de bronz

Victorioasă la Târgoviște, Olimpia CSU Brașov a făcut un pas important pentru a intra în posesia medaliilor de bronz ale campionatului Ligii Naționale de baschet feminin. Fetele pregătite de Dan Calancea au învins în primul meci al disputei cu CSM Târgoviște și pleacă favorite în meciul cu numărul 2 ce se va desfășura duminică în sala ”Dumitru Popescu Colibași”, un succes în propriul fief fiind decisiv pentru a intra în posesia medaliilor.

Astăzi brașovencele au condus pe tabelă de la un cap la celălalt al partidei și au avut în Michaela Houser cea mai bună realizatoare cu 20 de puncte înscrise, iar Kristina Higgins pe lângă cele 12 puncte înscrise a bifat nu mai puțin de 18 recuperări. De la gazde Monique Coker a înscris 19 puncte și a avut 14 recuperări, fiind secondată de Porche Poole cu 17 puncte și 6 recuperări.

În lupta pentru locul 5 studentele din Arad au învins în prima partidă cu Phoenix chiar la Galați, dovedindu-și superioritatea pe întreg parcursul jocului. Având chiar și 22 de puncte avantaj la jumătatea ultimului sfert (47:69), arădencele au toate atuurile pentru a încheia seria de maxim trei partide la proxima confruntare, programată sâmbătă pe teren propriu.

Într-un alt meci al zilei CSM Satu Mare a dispus la pas, cu o diferență semnificativă de 26 de puncte, pe teren propriu de CSBT Alexandria, sâmbătă urmând să se joace în Teleorman partida a doua.

 

Rezultatele înregistrate:

Locurile 1-2 (cel mai bun din 5 partide)

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - Universitatea Cluj-Napoca - joi, 20 aprilie

Locurile 3-4 (cel mai bun din 3 partide)

CS Municipal Târgoviște - Olimpia CSU Brașov  55:59 (30:41) – scor general 0-1

Locurile 5-6 (cel mai bun din 3 partide)

CS Phoenix Galați - Universitatea Goldiș ICIM Arad  58:71 (25:43) – scor general 0-1

Locurile 7-8 (cel mai bun din 3 partide)

CS Municipal Satu Mare - CSBT Alexandria  86:60 (49:35) – scor general 1-0

Alte știri din Baschet