Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNBF: Campioanele pierd primul meci al finaleiMircea Rosca / SportPictures.eu
20 Apr 2017

LNBF: Campioanele pierd primul meci al finalei

Studentele clujene au provocat surpriza pe terenul campioanei en-titre în primul meci al finalei campionatului Ligii Naționale de baschet feminin. La Sfântu Gheorghe, Universitatea Cluj-Napoca a câștigat dramatic pe finalul partidei în fața gazdelor de la ACS Sepsi SIC după ce ambele formații au alternat la conducere pe parcursul primelor trei sferturi disputate.

Oaspetele conduceau pe tabelă cu 6 puncte (47:53) la jumătatea ultimului sfert, apoi au revenit de la -5 (59:54) pentru a egala la 61 cu 32 de secunde înainte de final. Două libere transformate de Amanda Thompson le aduceau pe gazde mai aproape de succes, dar în ultimele 10 secunde Taneisha Harrison înscrie de 3, apoi Andra Mandache transformă două libere pentru a le readuce pe clujence în avantaj de 3 puncte. Aruncarea liberă transformată de Janeesha Jeffery nu a fost de ajuns pentru gazde, astfel încât clujencele au câștigat cu 66:64.

Gazdele au avut în Tyaunna Dominique Marshall principala realizatoare cu 19 puncte înscrise, în timp ce Brittany Janelle Denson a fost cea mai bună jucătoare a echipei oaspete cu 16 puncte marcate și 14 recuperări alături de Taneisha Harrison, autoare a 17 puncte. Meciul cu numărul 2 din seria de maxim 5 se va disputa mâine seară tot la Sfântu Gheorghe începând cu ora 19:00.

 

Rezultatele înregistrate astăzi:

Locurile 1-2

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - Universitatea Cluj-Napoca  64:66 (30:27) – scor general 0-1

Alte știri din Handbal