Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBF: Campioana își va apăra titlulMircea Rosca / SportPictures.eu
12 Apr 2017

LNBF: Campioana își va apăra titlul

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus și în a doua partidă a semifinalei disputate contra celor de la Olimpia CSU Brașov și va avea posibilitatea să își apere titlul în finala campionatului Ligii Naționale de baschet feminin.

În meciul jucat în sala ”Dumitru Popescu Colibași” din orașul de sub Tâmpa gazdele au avut o evoluție radical schimbată față de primul meci jucat sâmbăta trecută când au pierdut la 45 de puncte diferență. Astăzi, elevele lui Dan Calancea au condus aproape trei sferturi din meci, însă au pierdut la trei puncte fiind depășite de covăsnence în ultimele 40 de secunde ale partidei.

Pentru oaspete Ancuța Stoenescu a înscris 16 puncte, urmată fiind în lista celor mai prolifice jucătoare de Chandra Harris cu 15 puncte. Unul dintre atuurile victoriei celor de la ACS Sepsi SIC a fost și banca mai bună cu rezerve care au suplinit titularele, lucru care nu s-a întâmplat la Olimpia.

Eforturile depuse de Nicole Webb, 29 de puncte și 7 recuperări, și Michaela Houser, 24 de puncte și 4 recuperări, nu au fost îndeajuns pentru victoria echipei brașovene, ACS Sepsi SIC adjudecându-și a doua victorie a seriei cu scorul 80:77 (45:45) și cu scorul general de 2-0 merg în finala în care vor întâlni Universitatea Cluj-Napoca.

Alte știri din Baschet