Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBF: Au început partidele din play-offCosmin Iftode / SportPictures.eu
29 Feb 2016

LNBF: Au început partidele din play-off

Liderul campionatului Ligii Naționale de Baschet feminin după sezonul regulat, ACS Sepsi, a început în forță play-off-ul cu o nouă victorie zdrobitoare obținută ieri în fața ocupantei locului 8, CSBT Alexandria. Thompson (16 puncte, 7 recuperări), Marshall (13 puncte, 4 recuperări), Jeffery (12 puncte, 9 recuperări) și Evans (12 puncte, 8 recuperări) au făcut spectacol în sala ”Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe și se gândesc deja la meciurile din semifinale.

Astăzi s-au disputat celelalte trei partide ale play-off-ului, cu un meci echilibrat la Brașov, în care gazdele erau conduse cu 30 de secunde înainte de final dar au reușit să răstoarne situația în favoarea lor după un coș de 3 puncte reușit de Irimia și două libere transformate de Bartee.

La Alba Iulia și Târgoviște gazdele s-au impus la scor și tratează relaxate meciurile retur programate începând de mâine. Pentru a optimiza deplasarea de la Târgoviște, arădencele vor disputa mâine la Pitești partida retur, în timp ce partidele de la Cluj și Galați sunt programate joi. Vineri va avea loc ultima partidă, cea de la Alexandria.

Astăzi a avut loc și o partidă a mini-grupei pentru evitarea retrogradării. Cu doar trei echipe implicate – Rapid, CSM Satu Mare și BCM Danzio – din care una va retrograda (teoretic), turneul 9-11 afectează doar bugetele și așa precare ale echipelor, care foarte probabil vor fi prezente din nou pe prima scenă și anul viitor datorită efortului financiar pe care nu multe formații sunt capabile să-l susțină.

 

ACS Sepsi SIC - CSBT Alexandria  89:42 (52:24)

Olimpia CSU Brașov - CS Phoenix Galați  78:75 (39:39)

CS Universitatea Alba Iulia - Universitatea Cluj-Napoca   82:57 (39:35)

CS Municipal Târgoviște - Univ Goldiș ICIM Arad  89:47 (53:25)

CS Rapid București - CS Municipal Satu Mare  73:50 (37:26)

Alte știri din Baschet