Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNB m: Victorie la limităRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Apr 2015

LNB m: Victorie la limită

În Sala Polivalentă din capitală Steaua CSM Eximbank a trăit periculos, dar a câștigat primul meci cu CSMU Oradea cu scorul 80:79 (45:31).

Barac a strălucit pentru gazde în primul sfert și, cu 11 puncte marcate de el, roș-albaștrii au încheiat cu avantaj de patru puncte 23:19. Diferența a crescut chiar la 18 puncte în sfertul secund (44:26) și totul părea să prevestească un galop de sănătate al gazdelor.

Orădenii au recuperat punct cu punct și la sfârșitul sfertului 3 se apropie la 3 puncte, iar în debutul ultimului sfert diferența era doar de un punct în favoarea Stelei. Un coș de 3 puncte al lui Mihai Paul a stopat aplombul orădenilor, însă nu pentru mult timp. Egalitatea survine cu 7 minute înainte de final adusă de Dillon cu o aruncare de 2 puncte, iar tabela arăta 65:65. Ikonic și Nicoară sunt decisivi în acțiunile lor și aduc puncte prețioase ce anulează eforturile lui Subotic (cel mai bun orădean, cu 25 de puncte marcate) și Pantic (8 recuperări), steliștii răsuflând ușurați, dar sporind concentrarea pentru meciul 2 ce are loc mâine.

Alte știri din Baschet