Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNB m: A început play-off-ulDan Tautan / Mediafax Foto
10 Apr 2015

LNB m: A început play-off-ul

Primele meciuri ale sferturilor de finală a campionatului național masculin de baschet au fost programate astăzi la Cluj, București, Târgu Jiu și Ploiești. În sala sporturilor ”Horia Demian” din Cluj, U-Banca Transilvania a primit vizita proaspetei finaliste a Cupei României BC Mureș Tg Mureș.

Gazdele au avut un start fulminant și au condus cu 17:0, dar mureșenii cu Dykes și Adamovici marcând câte 5 puncte încheie primul sfert în avantaj 19:17. Momentul bun al oaspeților se extinde și în sfertul secund, când conduc chiar cu 8 puncte (35:27), dar la pauza mare se intră cu avantaj minim pentru mureșeni 39:37. Cu un sfert 3 câștigat la 7 puncte, aceștia au un avantaj ce le-a permis să absoarbă presiunea gazdelor din ultimul sfert și să câștige 81:77 prima partidă a seriei de maxim 5.

Cu toate că sunt cotați ca favoriți ai sfertului cu mureșenii, clujenii sunt astfel constrânși să câștige cel puțin un meci din cele pe care le va disputa săptămâna viitoare la Tg Mureș. Până atunci, mâine vor încerca tot pe teren propriu să egaleze scorul la general.

Alte știri din Baschet