Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN Champions League: Steliștii nu au făcut față lui Pro ReccoRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Apr 2018

LEN Champions League: Steliștii nu au făcut față lui Pro Recco

În bazinul din complexul sportiv Ghencea, Steaua a pierdut partida din grupa B a LEN Champions League contra italienilor de la Pro Recco, liderul grupei. În meciul contând pentru etapa a 12-a a competiției, caschetele roș-albastre au cedat cu scorul de 6:13 (2:3, 2:3, 0:3, 2:4), golurile echipei noastre fiind reușite de Djordje Filipovic (3 goluri), Mihnea Gheorghe (2) şi Adria Delgado.

Cu două etape înainte de finalul jocurilor grupei Steaua ocupă în continuare poziția a șasea din 8 participante și mai are de jucat alte două partide de foc. Pe 28 aprilie tot în bazinul din Ghencea vor sosi ungurii de la Szolnoki VSK, echipa deținătoare a trofeului și ocupanta locului 3 în clasamentul grupei, iar pe 9 mai elevii lui Andrei Iosep se vor deplasa în Ungaria pentru meciul cu echipa de pe locul secund ZF Eger.

Steliștii rămân cu 12 puncte din 4 victorii în grupă, obținute în ambele manșe cu penultima clasată Astralpool Sabadell și cu ultima clasată AZC Alphen.

Alte știri din Polo