Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN Champions League: Steaua și-a aflat adversarele din grupeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Sep 2018

LEN Champions League: Steaua și-a aflat adversarele din grupe

La Barcelona a avut loc tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor LEN, ediția 2018-2019. Sorții au decis ca adversarele echipei Steaua București să fie următoarele: Steaua Roșie Belgrad (Serbia), Dinamo Moscova (Rusia), Eger (Ungaria), Barceloneta (Spania), Pro Recco (Italia). Acestora li se vor adăuga încă două echipe care vor sosi din tururile preliminare.

Steaua va debuta pe teren propriu, pe 17 octombrie, în fața unui adversar care va fi desemnat după încheierea calificărilor.

De remarcat că poloiștii militari vor reîntâlni echipe puternice precum Eger și Pro Recco, cu care au fost colegi de grupă și în sezonul anterior. Steaua va susține în grupele Ligii Campionilor LEN șapte meciuri pe teren propriu și alte șapte în deplasare. Primele patru clasate ale grupei se vor califica în turneul final al celei mai titrate competiții continentale intercluburi.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo