Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN Champions League: Steaua, la o secundă de egal cu Spandau BerlinRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Ian 2018

LEN Champions League: Steaua, la o secundă de egal cu Spandau Berlin

Steaua Stirom a susținut meciul din etapa a VI-a a Ligii Campionilor LEN, pe teren propriu, în compania germanilor de la Spandau Berlin. Formația noastră a evoluat foarte bine și a ratat la potou un egal pe care, poate, l-ar fi meritat. Steaua Stirom a fost învinsă de echipa oaspete cu scorul de 6-5 (0-1, 3-1, 1-2, 2-1). Golul decisiv pentru Spandau Berlin a fost marcat cu o aruncare în ultima secundă de către internaționalul român Tiberiu Negrean.

Reușitele echipei militare au purtat semnătura lui Filipovic, Mihnea Gheorghe, Ivan Buljubasic, Adria Delgado și Murisic, ultimul cu o execuție spectaculoasă, cu spatele la poartă.

În poarta noastră, Diakonow a făcut adevărate minuni, paradele sale fiind completate și de o șansă fantastică, în condițiile în care germanii au nimerit de 10 ori barele. Steaua a câștigat raportul angajamentelor de start, 3-1, însă problema fructificării superiorităților rămâne. Poloiștii noștri au marcat doar de două ori în cele 7 situații de om în plus, în timp ce oaspeții au valorificat două din 5.

În pofida acestei înfrângeri, se remarcă o creștere constantă în jocul steliștilor de la etapă la etapă.

Pentru Steaua Stirom va urma o nouă provocare, între 19 și 21 ianuarie fiind programată, la Bazinul din Ghencea, Cupa României. Această competiție va fi precedată, în 18 și 19 ianuarie, de restanța din Superligă împotriva celor de la Poli Cluj.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo