Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN Champions League: Steaua București - Steaua Roșie Belgrad 8-3Stefan Constantin / SportPictures.eu
20 Dec 2018

LEN Champions League: Steaua București - Steaua Roșie Belgrad 8-3

Steaua București a obținut prima victorie în actuala ediție a Ligii Campionilor LEN. Militarii s-au impus în fața sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad cu scorul de 8-3 (0-0, 3-1, 4-0, 1-2).

Formația pregătită de antrenorul Andrei Iosep s-a apărat foarte bine și a fost superioară în primul rând la capitolul înot. După un prim sfert încheiat cu un rezultat alb, Steaua a început să marcheze și să își impună punctul de vedere. Golurile steliste au fost semnate de Ghiban 2, Cuckovic, Marinic Kragic, Kapotsis, Prioteasa, Chioveanu și Antipa.

Acesta a fost primul succes al Stelei în Liga Campionilor LEN, ediția 2018-2019. Steaua ocupă locul 7 în grupă, cu 3 puncte.

Poloiștii militari vor rămâne în pregătire și în perioada sărbătorilor de iarnă, deoarece sezonul începe repede, pe 11 ianuarie, atunci când Steaua are o deplasare în Rusia, pentru meciul de Liga Campionilor cu Dinamo Moscova.

După aceea, în perioada 17-19 ianuarie 2019, la Bazinul din Ghencea va avea loc Cupa României la polo pe apă, competiția fiind organizată de către Federația Română de Polo pe Apă, în parteneriat cu CSA Steaua București.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo