Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN Champions League: Steaua - AN Brescia 5-8Stefan Constantin / SportPictures.eu
18 Oct 2018

LEN Champions League: Steaua - AN Brescia 5-8

Steaua București a disputat un prim meci în grupele Ligii Campionilor LEN, la Bazinul Ghencea, împotriva puternicei echipe italiene AN Brescia.

Steliștii au început bine partida, au condus la un moment dat cu 2-1, însă forța echipei oaspete a fost suficientă pentru o victorie meritată cu scorul de 8-5 (2-2, 2-1, 3-1, 1-1).

Apărarea echipei steliste, în pofida eșecului, a fost una foarte bună, blocajele și acoperirea culoarelor de șut fiind foarte bine pregătite. Acest fapt i-a permis și portarului Marius Țic să se remarce cu câteva parade de efect împotriva temuților atacanți italieni.

Golurile steliste au fost semnate de Mihnea Gheorghe, Jerko Marinic Kragic, Tudor Fulea, Andrei Prioteasa și Szabo Istvan. Italienii sau dovedit foarte buni și la capitolul înot, ei câștigând sprinturile de start cu 3-1.

În celelalte meciuri ale grupei s-au înregistrat următoarele rezultate:

Barceloneta – Eger 12-7

Crvena Zvezda – Pro Recco 4-17

Ferencvaros – Dinamo Moscova 13-6

Poloiștii steliști vor evolua în cel de-al doilea meci al grupei pe 2 noiembrie, împotriva maghiarilor de la Ferencvaros Budapesta, în Ghencea.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo