Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România

Top news

Programul TV
 • 11:00
  Fotbal
  Liga 2: Sportul Snagov vs. Universitatea Cluj (live)
  Digisport 1
 • 13:00
  Fotbal
  Liga 2: UTA Arad vs. FC Argeș (live)
  Digisport 1
 • 15:00
  Fotbal
  Meci demonstrativ "Centenarul Fotbalului Românesc" (live)
  Digisport 1
 • 15:30
  Handbal
  EHF Cup: SCM Ramnicu Vâlcea vs. Herning-Ikast Handbold (live)
  Digisport 2
 • 17:15
  Handbal
  EHF Champions League: CSM București vs. Bietigheim (live)
  Digisport 1
 • 19:15
  Handbal
  EHF Champions League: Elverum vs. Dinamo (live)
  Digisport 2
Polo
powered by Ariston
LEN Champions League: Meci spectacol cu FerencvarosStefan Constantin / SportPictures.eu
03 Nov 2018

LEN Champions League: Meci spectacol cu Ferencvaros

Etapa a 2-a din Champions League la polo a însemnat pentru Steaua o nouă probă de foc în calitate de gazdă. Campioana României a primit replica echipei Ferencvaros Budapesta, care are în componență jucători cu un palmares impresionant, medaliați olimpici, mondiali, europeni.

Debutul de meci a fos strâns, cu atacuri ratate consecutive ale celor două team–uri. Oaspeții au deschis scorul, însă steliștii au replicat energic, cu 3 goluri în ultimele 2 minute ale primului sfert.

Portarul Țic a avut o contribuție esențială, cu parade de excepție, astfel că prima pauză a consemnat un avantaj meritat pentru Steaua, 3-1. Începând cu sfertul 2, echipa maghiară a turat motoarele micșorând diferența, iar după pauza mare s-a desprins la 2 goluri, pe fondul unei evoluții foarte convingătoare.

Elevii antrenorului Andrei Iosep au revenit de două ori în sfertul 4 la o diferență de numai 1 gol, însă experiența adversarilor și-a spus cuvântul. Steaua cedează mai mult decât onorabil în fața unui adversar de calibru cu 6-9 (3-1, 0-1, 0-3, 3-4).

Au înscris pentru Steaua: Jerko Marinic, Mihnea Chioveanu, Andrei Prioteasa, Marios Kapotsis, Istvan Szabo și Alexandru Ghiban.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo