Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN Champions League: Meci spectacol cu FerencvarosStefan Constantin / SportPictures.eu
03 Nov 2018

LEN Champions League: Meci spectacol cu Ferencvaros

Etapa a 2-a din Champions League la polo a însemnat pentru Steaua o nouă probă de foc în calitate de gazdă. Campioana României a primit replica echipei Ferencvaros Budapesta, care are în componență jucători cu un palmares impresionant, medaliați olimpici, mondiali, europeni.

Debutul de meci a fos strâns, cu atacuri ratate consecutive ale celor două team–uri. Oaspeții au deschis scorul, însă steliștii au replicat energic, cu 3 goluri în ultimele 2 minute ale primului sfert.

Portarul Țic a avut o contribuție esențială, cu parade de excepție, astfel că prima pauză a consemnat un avantaj meritat pentru Steaua, 3-1. Începând cu sfertul 2, echipa maghiară a turat motoarele micșorând diferența, iar după pauza mare s-a desprins la 2 goluri, pe fondul unei evoluții foarte convingătoare.

Elevii antrenorului Andrei Iosep au revenit de două ori în sfertul 4 la o diferență de numai 1 gol, însă experiența adversarilor și-a spus cuvântul. Steaua cedează mai mult decât onorabil în fața unui adversar de calibru cu 6-9 (3-1, 0-1, 0-3, 3-4).

Au înscris pentru Steaua: Jerko Marinic, Mihnea Chioveanu, Andrei Prioteasa, Marios Kapotsis, Istvan Szabo și Alexandru Ghiban.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo