Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN Champions League: Înfrângere drastică la MoscovaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Ian 2019

LEN Champions League: Înfrângere drastică la Moscova

Steaua București a suferit o înfrângere drastică în meciul din capitala Rusiei contra celor de la Dinamo Moscova contând pentru etapa a 6-a a grupei A a LEN Champions League. Poloiștii antrenați de Andrei Iosep au fost surclasați cu scorul de 16:4 (1:1, 7:1, 3:1, 5:1), aceasta fiind a cincea înfrângere suferită de caschetele roș-albastre în programul grupei.

Chiar dacă au înscris primii prin Marinic după numai 73 de secunde de joc, campionii României au fost egalați rapid tot în superioritate numerică și nu au rezistat decât până la pauză. Echilibrul s-a rupt ireversibil în sfertul al doilea, când gazdele au debordat în apa bazinului din complexul moscovit Olimpiysky și au reușit 7 goluri prin 6 jucători. Scufundați la propriu, steliștii s-au resemnat până la final cu patru goluri, celelalte reușite fiind semnate de Kapotsis, Prioteasa și Ghiban.

Clasată pe locul 7, penultimul al grupei, cu 3 puncte, Steaua va evolua în ultima etapă a turului tot în deplasare, în Spania cu Club Natació Atlètic-Barceloneta, catalanii ocupând locul secund în ierarhia grupei cu 13 puncte.

Alte știri din Polo