Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN Champions League: A patra victorie pentru steliștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Mar 2018

LEN Champions League: A patra victorie pentru steliști

În bazinul din complexul sportiv Ghencea, Steaua a obținut o nouă victorie la limită în grupa B a LEN Champions League. După succesul cu 9:8 din urmă cu o lună în partida cu ultima clasată AZC Alphen, elevii lui Andrei Iosep s-au impus în această seară cu scorul de 10:9 (3:2, 3:2, 3:2, 1:3) în partida contra spaniolilor de la Astralpool Sabadell.

Caschetele roș-albastre au obținut a patra victorie în cele 10 etape disputate în grupa B și se plasează în urma acestui rezultat pe locul 6 din 8 echipe cu 12 puncte. Golurile victoriei contra echipei spaniole, care își menține poziția a 7-a cu 6 puncte, au fost înscrise de Adria Delgado - 3, Nikola Murisic - 2, Dorde Filipovic, Mihnea Chioveanu, Mihnea Gheorghe, Ivan Buljubasic, Alexandru Vatrai – câte un gol.

Campioana României mai are de jucat patru meciuri, următorul îl va disputa pe 31 martie în deplasare în Muntenegru cu Jadran Carine Herceg Novi, echipă clasată pe locul 5 cu 13 puncte, apoi pe 18 aprilie va primi vizita liderului Pro Recco, liderul detașat al campionatului italian, deținătoarea ultimelor 12 titluri ale superligii din ”cizmă” și câștigătoare a 8 trofee LEN Champions League, ultimul în 2015.

Alte știri din Polo