Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN CL: Steaua încheie parcursul continentalStefan Constantin / SportPictures.eu
09 Mai 2018

LEN CL: Steaua încheie parcursul continental

Ultima etapă, a 14-a, a grupei B a LEN Champions League a programat pentru reprezentanta României o deplasare în Ungaria pentru meciul cu echipa de pe locul secund ZF Eger.

Chiar dacă a pierdut la o diferență rezonabilă, 12:9 (2:2, 3:2, 4:4, 3:1), Steaua a jucat bine în bazinul celor care au cucerit titlul în Ungaria în 2011, 2013 și 2014 și în actuala decadă constituie o prezență constantă în fazele finale ale principalei competiții continentale inter-cluburi.

Pentru caschetele roș-albastre au înscris în partida din această seară Mihnea Gheorghe, Ivan Buljubasic, Adria Delgado – câte 2 goluri, Nikola Murisic, Daniel Teohari și Andrei Ghiban – câte un gol. Steliștii au condus cu 2:0, dar au fost egalați până la pauză de gazde, apoi tot ei au fost mai incisivi în startul celui de-al doilea sfert, când au întors de la 2:3 și au preluat conducerea cu 4:3. Situația s-a repetat și în sfertul al treilea, când de la 4:6 au trecut în avantaj 7:6, însă ultimele 8 minute au aparținut echipei gazdă.

Cu patru victorii în grupă, elevii lui Andrei Iosep încheie participarea în grupa B pe locul 6 în fața penultimei clasate Astralpool Sabadell și a ultimei clasate AZC Alphen.

Alte știri din Polo