Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN CL: Grupele turului II de calificareStefan Constantin / SportPictures.eu
17 Sep 2018

LEN CL: Grupele turului II de calificare

Astăzi a avut loc la Funchal, în Portugalia, tragerea la sorți a celor patru grupe ale turului II de calificare al LEN Champions League la polo pe apă. Ieri la Brașov, odată cu încheierea ultimului joc al grupei A din primul tur, Corona Sportul Studențesc și-a cucerit dreptul de a evolua în această fază alături de vicecampioana României, CSM Digi Oradea.

Studenții au fost repartizați în grupa C ce se va disputa la Herceg Novi în Muntenegru alături de gazdele de la Jadran Carine, grecii de la NC Vouliagmeni și rușii de la Sintez Kazan, reprezentantele unor țări cu tradiție în polo. CSM Digi Oradea va fi gazda grupei E și va primi replica italienilor de la AN Brescia, a francezilor de la Team Strasbourg și a turcilor de la Enka Istanbul, prezenți zilele trecute la Brașov.

Partidele se vor desfășura în perioada 28-30 septembrie și primele două clasate din fiecare grupă vor avansa în turul III de calificare în care se vor întâlni în dublă manșă pentru obținerea unuia dintre cele patru locuri rămase libere în grupele preliminare.

 

Iată componența celor patru grupe ale turului II de calificare:

Grupa C (Herceg Novi)

NC Vouliagmeni (Grecia), Sintez Kazan (Rusia), Jadran Carine (Muntenegru), Corona Sportul Studențesc

Grupa D (Sabadell)

Astralpool Sabadell (Spania), OSC Potsdam (Germania), BPM Sport Management (Italia), CN Terrassa (Spania)

Grupa E (Oradea)

AN Brescia (Italia), CSM Digi Oradea, Team Strasbourg (Franța), Enka Istanbul (Turcia)

Grupa F (Aix le Bain)

Jadran Split (Croația), PSQ-Ferencvaros (Ungaria), Pays d’Aix (Franța), AZC Alphen (Franța)

Alte știri din Polo