Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN CL: Fără succes în grupele turului II de calificareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Sep 2018

LEN CL: Fără succes în grupele turului II de calificare

Corona Sportul Studențesc și CSM Digi Oradea au evoluat la acest sfârșit de săptămână în grupele turului II de calificare al LEN Champions League la polo pe apă.

La Oradea, vicecampioana României a fost gazda grupei E și au evoluat în compania italienilor de la AN Brescia, a francezilor de la Team Strasbourg și a turcilor de la Enka Istanbul. Din păcate, CSM Digi nu a obținut decât un punct în meciul inaugural cu Enka Istanbul, scor 7:7, ce a plasat-o la final pe locul 3 al grupei în fața turcilor, la golaveraj. Primele două locuri și calificarea în faza următoare au fost adjudecate de AN Brescia și Team Strasbourg în fața cărora vicecampioana României a pierdut cu 8:15, respectiv 6:9.

Studenții s-au deplasat în Muntenegru la Herceg Novi pentru a evolua în grupa C. Depășindu-și deja obiectivul inițial, evoluția în turul II a venit ca un bonus și marele câștig îl reprezintă experiența internațională, astfel încât cele trei înfrângeri înregistrate nu reprezintă o tragedie pentru Corona Sportul Studențesc. 5:15 cu gazdele de la Jadran Carine, câștigătorii grupei, 3:9 cu grecii de la NC Vouliagmeni, care au încheiat pe locul 2, și 8:13 cu rușii de la Sintez Kazan reprezintă rezultatele înregistrate de studenți.

Alte știri din Polo